Download

Op deze pagina vindt u alle documenten die horen bij de Corporate Portfolio Management methode. Alle documenten zijn verdeeld over twee groepen, vrij toegankelijk en toegankelijk na inloggen.

Vrij toegankelijk

Zonder dat u zich aan hoeft te melden zijn er algemene documenten beschikbaar voor het gebruik binnen uw bedrijf. Hieronder vallen de folders, korte beschrijvingen en benodigde presentaties. Ook valt hier de beschrijving van de methode zelf.

Gebruik van deze documenten is vrij. Wij vragen u wel de copyright van Accolades.nl te respecteren. U mag ze aanpassen naar eigen inzicht. Daarbij zouden wij graag met u in contact willen komen om eventuele verbeteringen door te kunnen voeren naar alle gebruikers van de methode.

Eerst even aanmelden

Voor het invoeren van de methode in uw bedrijf heeft Triage IT al diverse documenten beschikbaar om een versnelling door te voeren. Het wiel hoeft niet meer uitgevonden te worden omdat de informatie reeds beschikbaar is. Onder andere het opstellen van een beoordeling (assessment) van uw huidige status en het opstellen van een business case voor het doorvoeren van verbeteringen op CPM gebied zijn hier te vinden.

De documenten zijn pas toegankelijk als u zich aanmeldt. Dit aanmelden is zonder verplichtingen. Na het aanmelden zijn deze documenten direct voor u beschikbaar. Voor deze documenten gelden dezelfde voorwaarden als de vrij beschikbare documenten.

Aanmelden doet u hier: Registeren

Triage IT wil graag met u in contact komen wanneer u zich aangemeld heeft. De methode kan alleen maar beter worden als iedereen die zich daarin interesseert de informatie zoveel mogelijk deelt.

Ga naar deĀ documentatie.